Kwaliteit

Print

Wie kwaliteit produceert, moet kwaliteit verzekeren

Steeds stijgende eisen aan onze producten, vragen een steeds stijgend kwaliteitsniveau.

Innovatieve product- en productieontwikkeling, consequente- en systematische productieprocessen, analyse van de productiemethodes en het betrekken van alle medewerkers in het streven naar continue verbetering, zijn bepalend om aan de wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Het doel van onze kwaliteitspolitiek is een zo hoog mogelijke klantentevredenheid te bereiken.

Het “Böhler Edelstahl Qualitätsmanagementsystem” is ISO 9001:2000 EN/AS 91000, QS9000 gecertificeerd. Bovendien bezit Böhler nog tal van klantspecifieke certificaten, zoals:
CAA, AECMA-EASE, GAZ, PRI (NADCAP), Boeing, Rolls Royce, BAE-systems, GE-Aircraft Engines.

Aan het einde van deze pagina kunt u de kwaliteitscertificaten van Böhler Edelstahl terug vinden.


Böhler kwaliteitspolitiek
  1. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd gereedschapsstalen, snelstalen en speciale staalsoorten van het hoogste kwaliteitsniveau.

  2. Op grond van ons hoge kwaliteitsniveau, onze innovaties en ons wereldwijd distributienetwerk willen wij ons marktleiderschap verder uitbouwen.

  3. Klanttevredenheid, vertrouwen in onze producten en service staan in het middelpunt van onze handel.

  4. Wij erkennen de klanteneisen en geven door gemeenschappelijke ontwikkeling en gerichte service een concurrentievoordeel aan onze klanten.

  5. Onze medewerkers zijn de meest bijzondere succesfactor van de onderneming. Wij verwachten van hen competentie, initiatief, leergierigheid en eisen verdere ontwikkeling van hen.

  6. Kaderleden en directie hebben een voorbeeldfunctie en scheppen het motiverende kader waarin doelgericht en verantwoordelijk gewerkt kan worden. De dagelijkse samenwerking gebeurt in een open gesprekscultuur.

  7. Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze processen en verzekeren een gelijkmatig hoog kwaliteitsniveau.

  8. Metallurgische kennis en bekwaamheid zijn onze kracht, toekomstgerichte investeringen en productieontwikkeling garanderen ons het technologisch leiderschap.

  9.  Wij meten ons met de besten ter wereld.

           


Instantie  Certificaat  Download 
BSI
British Standards Institution
ISO/TS 16949

TÜV Austria
ISO 14001-2004

BSI
British Standards Institution
ISO 9100Top
Zoeken