Management

Print

Hartelijk welkom op onze website!

Als verkooporganisatie van de grootste edelstaalfabriek BÖHLER binnen het op de wereldmarkt leidende edelstaalconcern BÖHLER-UDDEHOLM treden wij op als bemiddelaar tussen u, de verbruiker, en de verschillende productiebedrijven van ons concern. Ons doel daarbij is met een goed geschoold verkoopapparaat uw wensen en problemen te onderkennen en u de daarvoor technisch en economisch beste oplossing aan te dragen.

Wij kunnen putten uit onze centrale magazijnen in Düsseldorf in Duitsland, en in Kapfenberg, Mürzzuschlag en Waidhofen a/d Ybbs in Oostenrijk. Tevens kunnen wij aanvullende logistieke ondersteuning  bieden vanuit ons magazijn in Düsseldorf.

De kracht van BÖHLER ligt in de ontwikkeling van nieuwe kwaliteiten voor de veeleisende gereedschapmakerij. Het op het specifieke gebruiksdoel afgestemde staal voor matrijzen in de kunststofverwerkende industrie, koudwerktuigstaal, warmmatrijzenstaal en snelstaal - ook poedermetallurgisch vervaardigd - vormt daarbij het zwaartepunt.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in speciale stalen of materialen met roestvaste, zuur- en hittebestendige edelstaalkwaliteiten en speciale legeringen voor o.a. de chemische industrie, olie- en gaswinning, medische toepassingen, en de lucht- en ruimtevaart.

Wij kunnen in verschillende vormen leveren, zoals stafstaal (ook in blanke of bewerkte uitvoering), profielstaal, plaat, bandstaal en smeedstukken (zowel vrijvorm als in matrijs gesmeed).

In nauwe samenwerking met de verschillende fabrieken kunnen wij ook aan uw eisen op het gebied van verdergaande bewerkingsfasen en eindwarmtebehandelingen tegemoet komen.

Wij willen graag een betrouwbare partner voor u zijn; stelt u ons op de proef en overtuigt u zich hiervan. Wij verheugen ons op een vruchtbare samenwerking met u.

 

 

 

 

 

Commercial manager
Julien Ghurahoo

Tel:    020-5817431
Mob.: 06-30372286


julien.ghurahoo@bohler.nl

 


 

Financial controller
Johan Lasschuit

Tel:  020-5817436
Fax: 020-5817450


 
 


Top
Zoeken