Seminars & presentaties

Print

Klantenseminars

Regelmatig organiseren wij seminars in samenwerking met onze fabriek in Oostenrijk. De duur van deze seminars kan varieren en aangepast zijn aan de groep klanten die het seminar bezoekt. Hierbij wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van gereedschapsstaal en andere speciale hoogwaardige stalen.

Seminar voor warmtebehandelaars

Een goede samenwerking met warmtebehandelaars in Nederland is voor ons erg belangrijk. Om deze reden organiseren wij ook een maal per twee jaar een seminar bij onze fabriek in Oostenrijk, speciaal voor warmtebehandelaars. Hierbij worden ook de laatste ontwikkelingen op staalgebied besproken als ook de aanbevolen warmtebehandelingen van onze nieuwste staalkwaliteiten.

Presentaties

Böhler Nederland houdt regelmatig presentaties over onze producten of bepaalde staalsoorten, bij evenementen, beurzen of bedrijven.
We kunnen hierbij ingaan op een bepaald toepassingsgebied van onze stalen of specifieke (nieuwe) producten of ontwikkelingen. Vaak is het ook mogelijk om de in overleg op een specifieke situatie af te stemmen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Top
Zoeken