REACH

Print

Om te voldoen aan de juridische eisen, heeft Voestalpine een inventarisatielijst van materialen gecreëerd.  Beschikbare informatie over toepassingen en blootstelling wordt verzameld en de beschikbare materiaal-specifieke gegevens worden geevalueerd.

Wij werken nauw samen met onze leveranciers om ons er zodoende van te verzekeren dat onze grondstoffen voldoen aan de REACH voorschriften en door hen zijn voorgeregistreerd en geregistreerd.

Hieronder valt ook het bieden van ondersteuning voor de toepassingen van onze klanten. Voor dit doel vervullen wij onze verantwoordelijkheid door onze grondstoffenleveranciers van voldoende informatie te voorzien voor de veiligheidsbeoordeling met betrekking tot het gebruik van onze producten. Hiermee streven wij er naar om een gestandaardiseerd, uitvoerbare procedure te bereiken en in overeenstemming te zijn met industriële organisaties zoals EUROFER en VDeh.

Daar waar wij verantwoordelijk zijn onder REACH voor de voorregistratie en registratie van substanties, als producent of importeur, zullen wij ze voorregistreren en registreren binnen de tijdslimiet gesteld door REACH om zodoende de continuïteit van leveringen te kunnen garanderen.

We hebben reeds alle materialen voorgeregistreerd waarvoor voorregistratie vereist was. We verzekeren onze klanten er van dat de REACH regelgeving geen impact zal hebben op de beschikbaarheid of eigenschappen van onze producten en leveringen.

Verdere details met betrekking tot REACH bij Voestalpine kunt u vinden via onderstaande link:

http://www.voestalpine.com/group/en/group/environment/reach/Mocht u vervolgens nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze lokale REACH manager.

REACH manager
Frank Hogenboom


Böhler Uddeholm B.V.
Isolatorweg 30-32
1014 AS  Amsterdam
Tel:       +31(0)20-5817 425
Fax:      +31 (0)20-581 7450
Email:  


Zoeken